Lliga de Campions

André Gomes serà el substitut del lesionat Iniesta a l'Etihad Stadium

El migcampista portuguès ha estat l'escollit per Luis Enrique per ocupar la demarcació d'interior esquerre, en detriment de Rafinha, Arda Turan i Denis Suárez

Actualitzat

Luis Enrique només tenia un dubte a l'onze titular del Barça per afrontar la visita a l'Etihad Stadium en la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. El tècnic blaugrana havia de decidir qui seria el substitut del lesionat Andrés Iniesta i finalment l'escollit ha estat el portuguès André Gomes, que li ha guanyat la partida als altres tres possibles candidats a ocupar la demarcació d'interior esquerre: Rafinha, Arda Turan i Denis Suárez.

La resta de l'equip que s'enfrontarà al Manchester City estarà format per Ter Stegen a la porteria, Sergi Roberto, Mascherano, Umtiti i Digne en defensa, Busquets, Rakitic i André Gomes al mig del camp, i el trident Messi, Luis Suárez i Neymar a la punta d'atac. A la banqueta hi estaran Cillessen com a porter suplent, Denis, Arda, Rafinha, Nili, Marlon i Paco Alcácer, mentre que Jordi Masip i Aleñà són els dos jugadors descartats per decisió tècnica.

Pel que fa al Manchester City, Pep Guardiola ha pogut recuperar a temps l'argentí Pablo Zabaleta, que era dubte per uns problemes físics i finalment serà titular. L'onze dels anglesos serà el següent: Caballero, Zabaleta, Stones, Otamendi, Kolarov, Fernandinho, Gündogan, Silva, Sterling, Agüero i De Bruyne.

Anar al contingut