Ander Mirambell (EFE)
Ander Mirambell (EFE)
Skeleton

Ander Mirambell, vintè, firma la seva millor posició en un Mundial a Königssee

Mirambell ha millorat en dues posicions el 22è lloc que fa quatre anys va aconseguir a Saint-Moritz, Suïssa

Actualitzat

El català Ander Mirambell ha firmat a Königssee, Alemanya, la seva millor actuació en un Mundial de skeleton en ser vintè al final de la quarta mànega. Mirambell ha millorat en dues posicions el 22è lloc que fa quatre anys va aconseguir a Saint-Moritz (Suïssa) i, per primera vegada en la seva carrera, ha pogut formar part del grup de vint pilots que han disputat la quarta i última mànega.

"Estic molt content per haver pogut estar novament entre els vint millors i per primera vegada entre ells al Mundial", ha assegurat el pilot. Mirambell se'n va de Königssee amb la sensació que ha pogut "ser competitiu en un circuit que sempre ha estat negatiu", però conscient que hauria pogut fer un millor resultat. "Al final soc d'aquests esportistes que prefereix quedar el 20è arriscant i orgullós d'haver-ho donat tot que no haver acabat el 16è havent estat conservador i haver tornat a casa pensant 'i si hagués...'. Sóc dels que creu que s'ha d'arriscar en aquesta vida en moments així", ha subratllat.

Ander Mirambell posarà rumb a Pyeongchang, a Corea del Sud, per disputar l'última cita de la Copa del Món en el mateix circuit que el 2018 acollirà els Jocs Olímpics d'Hivern. A falta de la prova final de la Copa del Món, el barceloní és catorzè.

Anar al contingut