Actualitat blanc-i-blava

Ampliació i millora de contracte per a Jarque i lesió de Pandiani, que es perd la recta final

Ernesto Valverde, molt content ahir amb el rendiment dels més joves, ha tornat avui a la feina, on el protagonisme se l'ha endut Dani Jarque. Avui s'ha anunciat de manera oficial la seva ampliació de contracte. El tenia fins al 2009 i ara li han allargat fins al 2011, amb la lògica millora d'ingressos. El defensa tenia molt clar que volia quedar-se uns quants anys a l'Espanyol. L'actualitat blanc-i-blava també té un aspecte negatiu: la lesió de Pandiani. El davanter uruguaià té una lesió muscular de grau 2 al tríceps sural de la cama esquerra, que es va fer durant l'escalfament del partit de Copa Catalunya, i es perd els dos últims partits de Lliga.

Actualitzat

Era una de les prioritats de l'Espanyol i Jarque ja ha estampat la seva firma per ampliar la seva vinculació al club fins al 2011. Millora el seu contracte i la seva clàusula passa de 9 a 12 milions d'euros. Tot i tenir ofertes d'altres clubs, Jarque argumenta per què ha decidit quedar-se al club de tota la seva vida. A l'acte hi ha assistit el president Daniel Sánchez Llibre.

El president de l'Espanyol no serà la setmana que ve a la llotja del Camp Nou perquè serà fora de Catalunya per motius professionals. Sánchez Llibre encara recorda els crits de "a Segona, a Segona" de la temporada passada. Per Dani, la motivació dels jugadors serà màxima i no té sentit parlar de primes. El president no té cap preferència a l'hora de dir quin equip vol que guanyi la Lliga. En aquest sentit, exposa que no li hauria fet res que el Reial Madrid hagués perdut bona part de les opcions al títol si l'Espanyol hagués empatat o guanyat al Bernabéu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut