Leo Messi i Cristiano Ronaldo durant un clàssic (Reuters)
Leo Messi i Cristiano Ronaldo durant un clàssic (Reuters)
Futbol

Ampli seguiment del Reial Madrid-Barça, a TV3 i Catalunya Ràdio

A Catalunya Ràdio es podrà seguir en directe el clàssic a partir de les 20.45 a "La TdP", i durant tot el dia es farà un ampli seguiment de tot el que passi a Madrid. El canal Esport3 emetrà un "Esport Club" previ al partit i un "Gol a gol" a partir de les 22.35

Joan CaubetActualitzat

Diumenge, a les 19.00, el canal Esport3 començarà el seguiment de la prèvia del Reial Madrid-Barça amb l'"Esport Club", presentat per Xavi Valls, a qui acompanyaran Gerard Autet, Bernat Soler i Jordi Grau des de Madrid. A les 20.35 agafarà el relleu el "Minut a minut", amb Marc Negre i Francesc Sòria, que faran el seguiment en directe de l'enfrontament.

I, a les 22.35, per TV3, començarà el "Gol a gol", conduït per Xavi Valls, que emetrà el resum del partit i s'hi podran sentir les opinions dels protagonistes, les rodes de premsa dels entrenadors i s'hi farà l'anàlisi de tot allò que hagi passat a la gespa del Bernabéu.

Àmplia cobertura a Catalunya Ràdio

Aquest diumenge, el partit de Lliga que enfrontarà el Reial Madrid i el FC Barcelona al Santiago Bernabéu a partir de les 20.45, serà present a Catalunya Ràdio des de primera hora del matí. "El suplement" connectarà amb els enviats especials a Madrid, Marta Carreras, Laia Tudel i Ricard Torquemada.

El "Tot gira migdia" se centrarà en cobrir la prèvia del partit del Bernabéu. I, des de les 16.00, el "Tot gira", capitanejat per David Clupés, també estarà molt pendent del clàssic, amb connexions a Madrid, una trucada a Alfredo Relaño, director del diari "As", i el "Consell de savis", amb Bernat Soler, Edu Polo i Jordi Costa.

A les 19.45 agafarà el relleu Joaquim Maria Puyal i tot el seu equip amb "La TdP", que emetrà en directe el partit i farà el seguiment de les primeres declaracions dels protagonistes quan s'acabi.

Especial amb tota la informació a la web

El clàssic del Bernabéu també tindrà la seva pàgina dedicada la web de la Corporació amb un especial on es podran trobar tots els continguts relacionats amb aquest gran partit. A més durant el partit es podrà seguir el minut a minut per la web de l'Esport3 i es podran enviar comentaris amb l'etiqueta #ClàssicTV3 que es mostraran durant el programa "Gol a gol" i "Minut a minut" durant el partit.

Anar al contingut