Fórmula 1

Alonso: "Això és com el Tour: són 20 etapes i som al pròleg"

Quan falten poques hores perquè comenci el GP d'Austràlia, Fernando Alonso ha assegurat que "això és com el Tour: són 20 etapes i som al pròleg". "Veurem a veure què passa. S'ha de veure com anem o quin nivell de competitivitat tenim. No sabrem realment qui va ràpid i qui no va ràpid fins que arribem a la crono de dissabte. O fins que no arribem a Malàisia, que potser és un circuit més normal", ha assegurat el pilot asturià.

Actualitzat
"No tinc cap dubte que Ferrari, abans o després, guanyarà curses", ha declarat Alonso en la roda de premsa feta al circuit d'Albert Park a Melbourne. Sobre les possibilitats de Ferrari en aquest mundial que està a punt de començar, Alonso ha assegurat que "és normal que la gent parli. Felipe Massa va dir que faríem podi. Jo dic que hem d'esperar i que l'important és guanyar el campionat del món al final".

De la Rosa: "Fernando lluitarà pel Mundial fins l'última cursa"

Pedro Martínez de la Rosa, que tornarà a l'asfalt amb un monoplaça d'HRT, ha afirmat que "Fernando Alonso lluitarà pel Mundial fins a l'última cursa, això és segur". "Jo sí que crec que les diferències entre equips són menors aquest any en relació amb l'any passat, que va ser un passeig per a Vettel, que en cada qualificació va ser set dècimes més ràpid que el segon. Crec que aquest cop serà una altra història", ha declarat el català des de Melbourne.

Sobre HRT, De la Rosa ha explicat que "estem a tope per aprendre. Aquest serà un Gran Premi per aprendre, veure quin cotxe tenim i quins són els punts dèbils de fiabilitat".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut