Alex Dowsett és felicitat per la seva dona després de guanyar l'etapa.
Ciclisme

Alex Dowsett guanya la vuitena etapa del Giro i Vincenzo Nibali és el nou líder de la classificació general

Alex Dowsett ha guanyat la vuitena etapa del Giro, una contrarellotge individual de 55 quilòmetres entre Gabicce i Saltara. El corredor britànic de l'equip Movistar ha aturat el crono amb un temps d'1 hora, 16 minuts i 27 segons, 10 segons millor que el seu compatriota Bradley Wiggins. Vincenzo Nibali, que ha estat quart de l'etapa a 21 segons del guanyador, és el nou líder de la classificació general en detriment de Beñat Intxausti, que només ha pogut vestir un dia la "maglia rosa".

Actualitzat
Alex Dowsett ha guanyat la vuitena etapa del Giro, una contrarellotge individual de 55 quilòmetres entre Gabicce i Saltara. El corredor britànic de l'equip Movistar ha aturat el crono amb un temps d'1 hora, 16 minuts i 27 segons, 10 segons millor que el seu compatriota Bradley Wiggins, que partia com a gran favorit a la victòria. Wiggins ha hagut de canviar de bicicleta durant el transcurs de l'etapa i aquest contratemps li ha fet perdre uns valuosos segons a la línia d'arribada.

En la lluita pel triomf de la general, el més beneficiat de la jornada ha estat Vincenzo Nibali, que ha acabat quart de l'etapa a 21 segons del guanyador i és el nou líder de la classificació en detriment de Beñat Intxausti, que ha cedit més de quatre minuts a la meta i només ha pogut vestir un dia la "maglia rosa". Nibali lidera ara la classificació amb 29 segons d'avantatge sobre l'australià Cadel Evans, segon, i Wiggins és quart a 1 minut i 16 segons del ciclista italià de l'equip Astana.

La novena etapa unirà les ciutats de Sansepolcro i Florència, de 170 quilòmetres de recorregut. Està considerada una jornada de mitjana muntanya, amb els alts de Vallombrosa (primera categoria.), Venda li Croci (tercera) i Fiesole (quarta), tots ells situats a la part final del recorregut.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut