Bàsquet

Aleksandar Vezenkov afirma que hi ha acord total sobre el seu fitxatge amb el FC Barcelona

La renovació de l'equip de bàsquet del FC Barcelona podria tenir aviat el primer nom propi amb l'arribada d'Aleksandar Vezenkov, un jove aler pivot que aspira a fer el salt a l'NBA en uns anys

Actualitzat

Aleksandar Vezenkov es podria convertir aviat en nou jugador del FC Barcelona. Ja s'havia filtrat l'interès del club blaugrana en obtenir els serveis d'aquest ala pivot de l'Aris de Salònica de 19 anys i 2,06 metres d'alçada, però ha estat el mateix jugador el que ha confirmat la notícia.

En declaracions al portal grec Sdna, el jugador nascut a Nicòsia (Xipre), però amb passaport búlgar ha afirmat que "falten les firmes, però estem d'acord en tot. Marxo a Barcelona". Vezenkov també ha revelat part de la planificació de l'equip per la propera temporada quan ha dit que "Doellman i jo cobrirem les posicions de 4 i 5 i es fitxarà un altre jugador interior".

Segons Sdna, l'aler pivot que aquesta temporada ha firmat una estadística de 17 punts i 7 rebots per partit firmarà per 4 temporades en una operació d'uns 2 milions d'euros, a més de 315.000 que cobraria l'Aris pel traspàs. El seu contracte inclouria una clàusula de sortida a l'NBA d'1 milió d'euros. Vezenkov s'havia declarat elegible pel draft d'aquest any, però es va retirar. El jugador ha manifestat que possiblement l'any vinent s'hi torni a presentar, però també ha aclarit que "no vaig a Barcelona per només 1 any".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut