Adel Mechaal celebra la seva victòria a la Reunió Iberoamericana, a Huelva (EFE)
Atletisme

Adel Mechaal obté la mínima mundialista als 1.500 metres amb la seva millor marca personal

L'atleta palamosí ha obtingut el bitllet durant la Reunió Iberoamericana a Huelva amb un espectacular crono de 3.34.71, la seva millor marca personal en aquesta distància i la cinquena millor de l'any a nivell europeu

Actualitzat

Adel Mechaal ha aconseguit la marca mínima en la prova dels 1.500 metres per disputar el pròxim Mundial de Londres d'atletisme. L'atleta palamosí ha obtingut el bitllet mundialista durant la Reunió Iberoamericana a Huelva amb un espectacular crono de 3.34.71, la seva millor marca personal en aquesta distància i la cinquena millor de l'any a nivell europeu.

Després de fer una cursa esplèndida, Mechaal ha assegurat que "està esperançat" que el Tribunal Arbitral de l'Esport (TAS) dictamini a favor seu el 21 de juny després de recórrer la sanció de 15 mesos imposada per l'Agència Espanyola Antidopatge.
   
"A Londres, tot el que sigui estar en una final ja seria un èxit", ha admès, i ha recordat que "Huelva va ser la carrera que es pot dir que em va donar a conèixer a Espanya i tornar a guanyar aquí ha estat un enorme plaer".
     

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut