Trial

Adam Raga guanya la primera mànega del Trial de França i manté el pols a Toni Bou pel títol mundial

​Incertesa al màxim a falta d'una prova perquè s'acabi el Mundial de Trial. Toni Bou, que busca el setè títol consecutiu, es manté líder amb cinc punts de renda sobre Adam Raga, que s'ha imposat a la primera mànega i ha impedit, o retardat almenys, la coronació del de Piera.

Actualitzat
Incertesa al màxim a falta d'una prova perquè s'acabi el Mundial de Trial. Toni Bou, que busca el seu setè títol consecutiu, es manté líder amb cinc punts de renda sobre Adam Raga, que s'ha imposat a la primera mànega i ha impedit, o retardat almenys, la coronació del de Piera.
 
Raga s'ha imposat a Isola 2000, a més de 2.000 metres sobre el nivell del mar, i Bou només ha pogut ser tercer, darrere del d'Ulldecona i de Jeroni Fajardo. Si aquest diumenge es repetís aquest mateix resultat, el títol seria per a Raga, que havia guanyat dos Mundials, el 2005 i el 2006, abans que Bou comencés el seu regnat absolutist:  ja té sis títols consecutius més set "indoor".
 
El que ha quedat decidit aquest dissabte és el Mundial de constructors a favor de Montesa, que ha guanyat el seu setzè títol, el vuitè consecutiu.  
Anar al contingut