Fórmula 1

Alonso: "Vinc a acabar la feina que vaig començar el 2007"

Fernando Alonso es mostra convençut que a McLaren pot aconseguir el seu tercer Mundial de F1. "Serem un equip molt fort. Els altres han de començar a preocupar-se", ha dit l'asturià.

Actualitzat

Les primeres declaracions de Fernando Alonso com a pilot de McLaren han estat plenes de bons desitjos. "Crec que a McLaren puc aconseguir el meu tercer títol. Vinc a acabar la feina que vaig començar el 2007", ha dit el pilot asturià.

Alonso ja va firmar per McLaren fa set anys, però aleshores ho va fer com a flamant bicampió del món. La rivalitat interna amb Lewis Hamilton va impedir que qualsevol dels dos aconseguís un títol Mundial que va acabar guanyant Kimi Räikkönen per Ferrari.

"Abans de firmar vaig visitar les fàbriques d'Anglaterra i del Japó i vaig quedar impressionat. Estic feliç de formar part d'aquest gran equip i espero resultats al més aviat possible", diu ara Alonso. El nou pilot de McLaren, però, ha admès que "hem de ser realistes i anar pas a pas. És difícil dir quan podrem ser competitius per guanyar però ja hi ha mostres que estem anant en la bona direcció." Alonso ha tingut bones paraules per a Button i Magnussen abans de comentar que "serem un equip molt fort; els altres han de començar a preocupar-se".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut