Futbol

Víctor Valdés fa un discurs al més pur estil Guardiola als joves del filial del Manchester United

El porter català, abans de jugar el seu primer partit en deu mesos, va fer una xerrada als seus joves companys d'equip i els va posar un vídeo motivador

Actualitzat

Víctor Valdés no només va fer servir el seu partit amb l'equip reserva del Manchester United per demostrar-se que ja ha deixat definitivament enrere la lesió que va patir fa deu mesos. El porter català també va exercir de líder natural davant les joves promeses del club.

Poc abans de començar el partit, Valdés va demanar la paraula a l'entrenador i va fer un parlament als seus companys. També els va demanar de veure un vídeo sobre Rick i Dick Hoyt, el pare i el fill que, fins fa poc, corrien plegats en maratons, triatlons i altres proves tot i que el fill era tetraplègic i ho feia amb cadira de rodes.  

"Ha estat brillant -ha explicat el tècnic del segon equip del Manchester United, Warren Joyce.- Tots els nanos l'escoltaven, ha estat impressionant. Anava a dir alguna cosa, però m'ha demanat si podia parlar-los i ensenyar-los aquest vídeo, tal com Guardiola feia al Barça. És molt modest i un professional modèlic", ha dit.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut