Pep Clarós, un tècnic molt internacional. (Foto: www.fibaamericas.com)
Pep Clarós, un tècnic molt internacional. (Foto: www.fibaamericas.com)
Bàsquet

Pep Clarós dirigirà la selecció masculina absoluta de bàsquet d'Egipte

Pep Clarós, probablement l'entrenador de bàsquet català amb el currículum més internacional, ha afegit un nou país a la seva extensa llista de destins: Egipte

Actualitzat

Pep Clarós és des d'aquest dimarts el nou seleccionador d'Egipte de bàsquet. El català ha firmat un contracte amb la Federació Egípcia per dirigir la seva selecció masculina absoluta fins al setembre del 2015. "Si Egipte es classifica per als Jocs Olímpics, serà renovat per un any més", ha afirmat el president de la Federació, Magdy Abu Frija.

El seu primer repte serà la fase final de l'Afrobasket del 2015 que se celebrarà a Tunísia. El campió es classifica directament per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016, mentre que el segon i el tercer disputaran el Preolímpic.

Aquest és un pas més en la carrera internacional de Clarós, que l'ha portat ha dirigir equips a Mèxic, Veneçuela, Portugal, Holanda i Canadà, on encara té contracte en vigor, a més de ser seleccionador del Salvador. A la Lliga Endesa ha estat segon entrenador del FIATC Joventut.

Anar al contingut