Albert Ebossé va morir a l'agost.
Albert Ebossé va morir a l'agost.
Futbol

El camerunès Ebossé podria haver mort d'una pallissa i no d'una pedregada, com s'havia assegurat en un principi

L'autòpsia del jove de 24 anys ha revelat que tenia lesions corporals superiors, i signes de lluita que es contradiuen amb la versió oficial que assegurava que Ebossé havia mort d'un cop al crani amb una pedra llançada des de la graderia

Actualitzat

El jugador camerunès Albert Ebossé podria haver mort d'una pallissa i no d'una pedregada, com s'havia assegurat en un principi. El jove de 24 anys va morir a l'agost després del partit que el seu equip, el JS Kabylie d'Argèlia, va jugar contra el USM Argel. Segons les fonts oficials, un aficionat va llançar una pedra des de la graderia que va impactar al cap d'Ebossé i que li va causar la mort, però l'autòpsia que se li acaba de fer al jugador ha demostrat que potser no va ser així.

Segons ha informat la BBC d'Àfrica, l'autòpsia ha demostrat que el camerunès podria haver mort víctima d'una pallissa al vestuari, ja que al seu cos hi havia "lesions corporals superiors que indiquen signes de lluita", com "un cop al cap i la ruptura de les vèrtebres cervicals". Tots aquests indicis porten a pensar que el jugador no va morir d'un cop al crani, sinó que podria haver rebut una pallissa al vestuari després del partit, que el seu equip va perdre per 2-1.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut