El Reial Madrid perd la imbatibilitat al Top 16 a la pista del Maccabi (90-86)

En una reedició de l'última final de l'Eurolliga, el Maccabi s'ha acabat imposant als blancs per 90 a 86. L'equip de Pablo Laso ha encaixat la primera derrota al Top 16 després de cinc jornades.

El Reial Madrid ha perdut la imbatibilitat al Top 16 de l'Eurolliga després de cinc jornades. L'equip madridista ha caigut per 90 a 86 a la pista de l'actual campió de la competició, el Maccabi de Tel Aviv, en una reedició de l'última final. El Madrid ha començat molt bé i ha disposat d'11 punts d'avantatge en la primera part. Felipe Reyes, que està vivint una segona joventut, ja portava 16 punts i 6 rebots al descans, que s'ha arribat amb 46 a 54 favorable als homes de Pablo Laso.

Però els israelians, vigents campions d'Europa, també s'han fet forts a sota i després d'un segon quart igualat ha donat pas a un tercer en el qual el Maccabi ha estat clarament superior. El final ha estat igualadíssim i s'ha resolt a favor del Maccabi, que empata amb els madridistes amb 4 victòries i una derrota, al capdavant del grup. El Madrid rebrà el Barça la setmana que ve en un duel on els blaugranes estaran obligats a guanyar per no despenjar-se encara més de la lluita pel liderat del grup.

Victòria contundent del Laboral Kutxa

El Laboral Kutxa, per la seva banda, ha superat clarament l'Emporio Armani de Milà en partit de l'altre grup del Top 16, per 102 a 83.  Davis Bertans, amb 19 punts i Mike James, amb 16, han estat els jugadors més efectius de l'equip basc, que ve amb una bona dinàmica després d'haver derrotat el Barça a la Lliga Endesa, el cap de setmana passat. La d'auest dijous, però, ha estat tot just la segona victòria del Laboral Kutxa en aquesta segona fase de l'Eurolliga. Amb tot encara pot lluitar per classificar-se pels quarts de final.