El Llagostera no pot amb el Leganés (2-0) i se situa en zona de descens

Els gironins no han jugat un bon primer temps, i el Leganés ha dominat en tot moment el partit

La U. E. Llagostera ha perdut per 2 a 0 en la seva visita al camp del Leganés, un dels seus rivals directes i se situa en zona de descens de la Lliga Adelante.

La jugada polèmica del partit ha tingut lloc a la primera part amb un gol de Manuel "Chuli" Vázquez, en el minut 21. Si en un principi l'àrbitre l'ha donat per bo, un minut després l'ha considerat il·legal, després de parlar amb l'assistent. El jugador, però, no estava en fora de joc.

A la segona part han arribat els gols. El primer, un gol en pròpia porta de Ruyman, en el minut 49, després d'una centrada que ha intentat refusar el jugador del Llagostera amb molta mala fortuna. El Leganés ha aprofitat la baixada en defensa del Llagostera per marcar el segon gol, aquesta vegada a càrrec de "Chuli", en el minut 54.

El Llagostera ha tingut ocasions per marcar després de l'expulsió del jugador del Leganés Carlos Gutiérrez per dues targetes grogues, però el porter Serantes ho ha parat tot.