Rubén Duarte, el lateral esquerre de l'Espanyol, en l'onze d'or sub-21 (EFE)
Espanyol

Sergio González s'emporta 20 jugadors per al doble compromís a Sevilla tota la primera plantilla, a més de Duarte, del filial

El conjunt blanc-i-blau ha fet aquest matí l'última sessió preparatòria abans del duel del quarts de final de la Copa contra el Sevilla. Duarte, del filial, és la principal novetat de la convocatòria, ja que Sergio González s'emporta tots els jugadors de la primera plantilla.

Actualitzat

L'Espanyol s'ha entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb la vista fixada en el duel de demà a la Copa. Amb un 3 a 1 a favor de l'anada, jugarà al camp del Sevilla. De forma paral·lela el club blanc-i-blau està tancant sortides de jugadors. A la ja coneguda cessió de Carlos Clerc, que torna al Sabadell per jugar-hi fins al juny, avui s'ha confirmat un principi d'acord perquè Álex Fernández marxi cedit fins a final de temporada al Rijeka de Croàcia. El madrileny no ha participat en l'entrenament d'aquest matí i està pendent de superar la revisió mèdica per tancar definitivament la cessió.

La llista de convocats de Sergio González és: Kiko Casilla, Pau López, Mattioni, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Salva Sevilla, Stuani, Sergio García, Abraham, Cañas, H. Moreno, Javi López, Lucas Vázquez, Fuentes, Colotto, Caicedo, Álvaro, Arbilla, Montañés i novament la novetat del jugador del filial Duarte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut