Imatge del sorteig a la sala de premsa del FC Barcelona (Foto: Víctor Salgado, FCB)
Imatge del sorteig a la sala de premsa del FC Barcelona (Foto: Víctor Salgado, FCB)
Barça

5.815, número de tall del sorteig de les entrades dels socis del FC Barcelona per a la final de Copa del Rei

A partir de la sol·licitud número 5.815, el Barça començarà a assignar entre els seus socis les 13.125 entrades que li han correspost per a la final de la Copa del Rei, a Madrid, contra el Sevilla

Actualitzat
Aquest dijous s'ha celebrat el sorteig per repartir entre els socis del FC Barcelona les 13.125 entrades que la Federació Espanyola ha assignat al club blaugrana per a la final de la Copa del Rei, que el primer equip jugarà contra el Sevilla el diumenge 22 de maig a l'estadi de l'Atlètic de Madrid, el Vicente Calderón.

El número de tall ha estat el 5.815. A partir d'aquest número de sol·licitud seran adjudicades les entrades entre els socis barcelonistes que han fet la seva petició per assistir en directe a la final de Copa. El Barça es posarà en contacte a partir d'aquest mateix dijous amb els afortunats.

Per requeriment de l'organitzador de la final, les entrades seran nominals, amb el nom del soci a qui ha estat assignada ben visible. El FC Barcelona dóna la possibilitat als guanyadors de cedir la seva entrada a un altre soci omplint un formulari penjat al web del club entre el 15 i el 18 d'abril. Fora d'aquest termini no es podrà fer cap cessió.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut