Ventós a moltes comarques

Nova situació de Ponent que ens acompanyarà 24 hores amb una mica de neu al Pirineu

Francesc Mauri / Néstor GómezActualitzat

Nova situació aquest dimarts. Un front arriba amb una clara situació de Ponent. Augmenta el vent a gran part del país, veurem més núvols i pujarà la temperatura nocturna.

Augment dels núvols

Un front ens visita. No és gaire actiu, però portarà força intervals de núvols. En alguns moments del dia, no es descarten estones de cel tapat. A la tarda cauran ruixats al terç nord. Des de l'Alta Ribagorça fins al cap de Creus podran caure amb moderada intensitat. La cota de neu anirà baixant als 1.200 metres. Pujaran les temperatures nocturnes i baixaran lleugerament les diürnes, excepte al Pirineu, on baixaran de manera més notable.

Ventós a moltes comarques

El flux de l'oest es farà sentir de forma clara a tot el país. El vent bufarà amb moderada intensitat. En general, amb velocitats que aniran dels 40 als 60 km/h. No es descarten ratxes properes als 90 km/h a la meitat sud del país. També en zones d'alta muntanya on, localment, es podran superar els 100 km/h.

I dimecres...

Torna el sol a gran part del país i marxa el vent de Ponent. Tornarà el contrast notable entre el dia i la nit pel que fa a temperatures.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut