Tarda de grans clarianes i alguns ruixats

El sol torna a lluir a gran part del país, amb el permís d'algunes boires i núvols baixos matinals i d'unes quantes nuvolades de tarda

Alberto AlcántaraActualitzat

L'estabilitat torna a Catalunya, però no és total. Encara tenim una mica d'aire fred a l'atmosfera, que ajudarà a gestar nous ruixats de poca importància a la tarda.

Tarda variable

El matí ha estat marcat pels núvols baixos a la Catalunya Central, a la costa central i, sobretot, a la Costa Daurada. Aquests núvols s'han esqueixat molt, menys al sector del Baix Ebre i del Baix Camp.

A la tarda, creixeran nuvolades al Pirineu, i també a punts de ponent, la Catalunya Central i el prelitoral. No descartem alguns ruixats puntuals i minsos en aquestes zones. Hi haurà tempestes més moderades i puntualment abundants a l'entorn del massís del Port. El cel es veurà més assolellat cap al litoral nord de Barcelona i Girona, o en tot cas hi haurà alguns núvols prim associat a una petita banda que avançarà des de ponent.

Temperatures amunt

La retirada de la major part de l'aire fred de l'atmosfera i una presència més gran del sol permetran una clara recuperació de les temperatures diürnes. Les màximes més altes del dia s'acostaran o tocaran els 35 ºC. L'ambient a la costa serà xafogós.

I diumenge...

Matí de sol i núvols, i tarda amb aparició de ruixats més abundants, extensos i intensos que no pas els de dissabte. La calor es mantindrà a ratlla.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut