Temps estable però amb núvols

El temps estable de la primera meitat de mes tindrà continuïtat avui i els propers dies. L'única cosa que variarà dia a dia serà la presència o absència dels núvols

Actualitzat

Avui ens ha de creuar un tímid sistema frontal càlid que durà, amb vents de sud-oest, núvols prims i arribada de temperatures més elevades. Les grans borrasques i les pluges segueixen lluny de casa nostra.

Temps assolellat amb núvols

Les boires tornen a ser presents a Ponent. A la resta els núvols prims visitaran el país i enterboliran la presència del sol. Seran una mica més densos durant la tarda al Pirineu i Prepirineu de Lleida, sense descartar alguna gota aïllada a la Vall d'Aran. Els vents seran febles o encalmats. A prop de la costa, però, bufaran lleugers del sud-oest.

Ascens tèrmic

Amb més núvols, el termòmetre durant la nit i matinada no baixaran. Del fred viu, passarem a un fred molt més suau i amb glaçades restringides al Pirineu i punts de l'interior, sense repetir el fred de dilluns. De dia, el termòmetre pujarà per sobre dels valors de dilluns amb els valors més elevats del país a l'entorn dels 20 ºC.

I els pròxims dies...

Les bandes de núvols continuaran travessant Catalunya aquest dimecres i dijous, enterbolint la presència del sol. De cara a l'acabament de la setmana, el sol tornarà a ser més present, a banda, això sí, de les boires. De neu i fred d'hivern, ara per ara, res de res.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut