Tarda de sol i calor sense excessos

Temps tranquil per començar la setmana. Dominarà el sol i les temperatures seran càlides, però sense excessos

Actualitzat

Continuem dominats per la dorsal anticiclònica, que aporta tramuntana al cap de Creus, de baixa al centre del dia però revifant una mica a última hora. El poc mestral que quedava ha desaparegut per donar pas als vents de sud.

Cel assolellat

L'ambient assolellat ha estat la tònica durant el matí, amb restes de núvols baixos al vessant nord del Pirineu i també amb alguns intervals de núvols cap al nord-es. Aquests núvols han minvat molt, però no han marxat del tot.

A la tarda creixeran núvols d'evolució, tant al Pirineu com en punts de muntanya del nord-est. A tot estirar, podria caure alguna gota anecdòtica al Pirineu de Lleida. A la resta continuarem parlant de sol.

Calors sense excessos

Les temperatures de primera han estat una mica més altes que les de diumenge, amb petites baixades a punts de l'Ebre i de la costa Brava. Les màximes poden pujar lleugerament en general, i baixar una mica cap a la costa Daurada pel canvi de vents eixuts a marinades.

I dimarts...

Entrarà una mica d'aire fred que pot revifar alguns ruixats de tarda cap al nord. Les temperatures continuaran la seva dinàmica ascendent, sense pressa però sense pausa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut