Tarda de núvols abundants i més risc de pluges a la façana oriental

Acabem la setmana amb un dia força ennuvolat, sobretot a l'est del país, i amb presència de ruixats dispersos però localment intensos.

Alberto AlcántaraActualitzat

Els núvols seran els protagonistes aquest diumenge, malgrat que no es preveuen precipitacions abundants en general. Tampoc no hi haurà una gran davallada de la temperatura.

Més núvols cap a l'est

El dia és d'abundants núvols baixos i nuvolades, més compactes en punts del Pirineu, el centre i l' est de Catalunya. Han caigut alguns ruixats matinals molt dispersos. Els més destacats han deixat 7 mm a l' aeroport del Prat i 6 a Nulles, a l'Alt Camp.

A la tarda, la nuvolositat es veurà bastant més esqueixada cap a ponent, mentre que a la resta continuarà més o menys igual, amb possibilitat de nous xàfecs minsos en general, i més moderats i abundants de manera local. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per intensitat de pluja. El risc més marcat serà a la Costa Daurada i el prelitoral sud, però també l'entorn de la Costa Central i punts de la Depressió Central i interior del nord-est.

Petit descens tèrmic al migdia

Els núvols matinals no han permès una gran variació de la temperatura mínima, que ha pujat lleugerament. L'absència de sol durant les hores centrals del dia afavorirà un petit descens de la màxima a molts indrets, sobretot cap a l'est i al Pirineu.

I dilluns...

La tendència serà semblant, amb flux de vents humits i nuvolositat força abundant, més cap al centre i cap a l'est. Tot i això, les pluges seran força disperses.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut