El portal del temps de la CCMA
El portal del temps de la CCMA

Novetats en el portal del temps

Alberto AlcántaraActualitzat

Si sou usuaris del portal del temps de la CCMA trobareu algunes novetats aquests dies. Amb la intenció de compartir més informació amb vosaltres hem afegit noves prestacions. La primera fase ja està operativa.

Comencem per un apartat dedicat al temps actual, Quin temps fa ara, on trobareu les imatges del satèl·lit i l'última imatge del radar del Servei Meteorològic de Catalunya, juntament amb un enllaç a la seqüència de les últimes hores. En una segona fase també afegirem un mapa i una taula on podreu seguir les dades a temps real i els valors extrems del dia.

L'apartat Previsió es renova amb nous mapes que representen diferents variables: hi trobareu els clàssics de precipitació i núvols, més mapes de temperatura en superfície, vent i cops de vent, boira o isoterma dels 0 ºC.

També està previst ampliar les funcions del cercador de previsions per localitats, per incloure una previsió horària i també gràfiques per la previsió de distintes variables en les capitals de comarca. Tot això arribarà en una segona fase. Estigueu connectats!

Anar al contingut