El mes de febrer comença amb sol

Encetem mes amb poques perspectives de canvi de temps a curt termini. Avui tindrem un dia força assolellat i amb temperatures més altes

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

L'anticicló de les Açores dominarà el primer dia de la setmana i del mes. Se situarà de manera que el vent anirà de baixa. El dia serà encalmat i força assolellat.

Sol i vent de baixa 

Esperem un dia sense núvols en conjunt. De nou, al matí, es formaran bancs de boira o boira alta en alguns punts de la depressió central o en algunes fondalades del terç nord. Pensem que es desfaran al llarg del matí. A la resta, cel ras.

El mestral bufarà de matinada a Tarragona, i també la tramuntana al cap de Creus. Aniran de baixa al llarg del matí. La tarda serà encalmada.  

Temperatures més altes

Les temperatures mínimes seran similars o més altes que les de diumenge. Per tant, poc fred i glaçades puntuals i febles. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Les temperatures diürnes pujaran sobretot cap al Pirineu. Ambient molt suau i alguns valors de nou per sobre dels 20º C en alguns punts del sud.

I els pròxims dies...

Tot apunta a una estabilitat relativa. Dimecres s'acostarà una cua de front, però de moment tenim poques esperances de precipitació. En tot cas, farà baixar la temperatura.  El pròxim canvi de temps important es dibuixa de cara al cap de setmana.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut