Tarda sense grans novetats, amb sol i boira

Acabem aquesta setmana de ponts amb el mateix temps dels últims dies. La tossuderia anticiclònica impedirà que hi hagi cap canvi molt significatiu

Alberto AlcántaraActualitzat

Diumenge està sent un altre dia d'altes pressions, i per tant es manté el temps estable dels últims dies. L'única novetat ha estat l'aparició d'una mica de mestral matinal al tram final de l'Ebre, i de cara al vespre vent de nord a l'entorn del cap de Creus i als cims del Pirineu.

Boira i pocs núvols

L'aspecte del cel ha estat i serà similar al de dissabte. Els bancs de boira matinal de les fondalades d'interior seran persistents i tancats cap a ponent i el nord de la vall de l'Ebre. A la resta, el dia continuarà assolellat i amb algun núvol prim despistat.

Contrast tèrmic

Hem començat la jornada amb algunes glaçades moderades a les valls del Pirineu i febles a d'altres punts d'interior del terç nord.  Les mínimes han mostrat de nou la inversió tèrmica. Un migdia més, tindrem temperatures suaus en aquells indrets allunyats de la boira, fins i tot a tocar dels 19 o 20º C en alguns casos.

I dilluns...

Una jornada més d'anticicló, pocs núvols, boira i una mica de mestral i tramuntana. La tendència anticiclònica podria persistir en línies generals fins el cap de setmana vinent.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut