Tarda d'estiu sense tempestes

Alberto AlcántaraActualitzat

Aquest diumenge recuperem un temps més típic de mitjans d'agost, amb calor moderada i poques nuvolades de tarda. Deixem enrere les tempestes de les últimes hores, amb menció especial a les de divendres.

Més sol

Serà un dia ideal per gaudir de la platja o la muntanya, amb un matí assolellat arreu, tret d'alguns bancs de boira a punts d'interior, cap a la Catalunya Central, i d'alguns núvols prims que dibuixaran teranyines disperses i transitòries al cel.

A la tarda creixeran nuvolades, però no tindran gaire energia. Es veuran cap al Pirineu i prepirineu, o a les serralades del nord-est i al prelitoral. A tot estirar, deixaran algun ruixat puntual cap al Pirineu occidental. A la resta es mantindrà el cel serè, o bé matisat per algun núvol prim.

Més calor

La temperatura repuntarà aquest diumenge: tant la màxima com la mínima pujaran de 2 a 4ºC, puntualment fins i tot més. Serà una calor marcada, estiuenca, però no excessiva. Els valors màxims arribaran als 34 o 35ºC i se superaran els 30ºC a molts indrets.

I dilluns...

Per segon dia consecutiu tindrem un temps assolellat en general, i amb pocs núvols de tarda. La temperatura pujarà encara una mica més.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut