La calor s'enlaira amb temps assolellat

L'ambient càlid del migdia ens durà cap a unes temperatures d'estiu amb màximes de fins a 30 ºC

Néstor GómezActualitzat

Recordeu la calor de divendres i dissabte de la setmana passada? Doncs se n'espera més durant els pròxims dies. El vent de sud-oest bombejarà aire càlid procedent del nord d'Àfrica que envairà tot el sector mediterrani de la península Ibèrica amb màximes ben altes.

Sol i núvols de tarda

El dia serà molt assolellat, però amb el permís de teranyines de núvols prims, que filtraran una mica el sol i emblanquinaran el cel a estones. A la tarda, sobre les zones de muntanya creixeran alguns núvols, fruit de la calor diürna. La majoria dels núvols seran del tot inofensius, si bé en el cas del Pirineu de Lleida podria caure algun ruixat puntual.

Un pas més cap amunt 

La matinada serà suau, amb fresca al Pirineu i no pas fred. Per damunt de tot, el que destacaran seran les temperatures diürnes. Farà calor al migdia, amb temperatures per sobre dels 22 ºC a gairebé tot el país, i les més càlides s'enfilaran cap als 30 ºC a la Terra Ferma i nord de la Ribera d'Ebre.

I els pròxims dies...

Arriben dies de calor estival amb màximes que tocaran i superaran els 30 ºC cada dia fins dissabte. L'ambient serà molt assolellat, amb núvols prims i núvols de tarda a les zones de muntanya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut