Menys ruixats i més sol

El paraigua el tanquem, però no el desem gaire lluny

Néstor GómezActualitzat

La gota freda responsable dels aiguats de dimecres marxarà cap a Còrsega. La retirada d'aire fred permetrà que l'estabilitat avanci, amb temperatures més suaus a totes les capes de l'atmosfera.

Sol i ruixats

El dia ha començat moll en algunes zones de la costa pels ruixats de la matinada. Han caigut 7 l/m² a Malgrat de Mar, 5 l/m² a Monells i 2 l/m² al Parc del Garraf. Els ruixats més actius eren al sud de Girona I el Maresme. A la resta del país, el dia s'ha llevat assolellat a Ponent i a les Terres de l'Ebre.

A partir del migdia, creixeran nuvolades i descarregaran ruixats puntuals i dispersos a la meitat nord del país. Potser cap a l'interior de Girona i de Barcelona podran ser un pèl més intensos. El sol continuarà lluint al pla de Lleida i a les comarques de Tarragona.

Temperatures amunt

Després d'un dimecres gris i plujós, la retirada de l'aire fred i la presència del sol impulsaran el termòmetre amunt. Les temperatures màximes superaran els 25 ºC als indrets més càlids del país: Terres de l'Ebre i Ponent.

I de cara als propers dies...

Si el que desitgeu és sol i temps tranquil, aprofiteu el temps de divendres i dissabte. Seran dos dies molt plàcids i amb clara recuperació de les temperatures. Diumenge, potser tornaran els ruixats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut