El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, llegint la declaració institucional
El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, llegint la declaració institucional
Sevilla

Zoido: "Els terroristes no poden esperar cap tracte de favor del govern"

El ministre de l'Interior ha assegurat que el govern espanyol no farà cap valoració sobre l'armament entregat per ETA fins que no l'hagin analitzat les autoritats i la justícia francesa

RedaccióActualitzat

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha advertit ETA que el govern d'Espanya "no canviarà la seva posició" i que "no poden esperar cap tracte de favor, i encara menys menys impunitat, pels seus delictes".

En una declaració institucional després de la confirmació del desarmament d'ETA, Zoido ha assegurat que la banda terrorista "està operativament derrotada, sense futur i amb els seus dirigents a la presó".

El ministre ha afegit que "l'única resposta lògica a aquesta situació és anunciar la seva dissolució definitiva, demanar perdó a les seves víctimes i desaparèixer, en comptes de muntar operacions mediàtiques per dissimular la seva derrota i intentar treure'n profit".

També ha assegurat que el govern espanyol no farà cap valoració sobre l'armament entregat per ETA fins que no l'hagin analitzat les autoritats i la justícia francesa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut