Madrid

Zapatero trasllada als militars la confiança d'un 2011 amb menys dificultats

El president del govern espanyol ha traslladat als militars espanyols desplaçats a missions internacionals la confiança que el 2011 serà un any més pacífic i amb menys dificultats. Zapatero els ho ha fet arribar en una comunicació per videoconferència.

Actualitzat
La crisi econòmica també ha estat present en el missatge de Nadal que, com cada any, el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha enviat a través de videoconferència als membres de l'exèrcit espanyol destinats a missions a l'estranger. El president ha desitjat als militars un 2011 "ple de pau, amb més prosperitat i amb menys dificultats per a tots".

Des del palau de La Moncloa, Zapatero ha fet una desena de connexions per videoconferència amb diferents punts on estan desplegades les tropes espanyoles a l'estranger com l'Afganistan, el Líban, l'Antàrtida o Kènia. Zapatero ha destacat la contribució que fan els soldats espanyols a la pau i la reconstrucció de molts països. A més, ha recordat els militars, membres de la Guàrdia Civil, de la Policia i els cooperants que han mort "complint la seva missió i defensant la democràcia".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut