Els manifestants, entre ells Víctor Casco, a les caixes del Carrefour amb els carros plens de productes bàsics. (Foto: Twitter / @VictorMCasco)
El diputat d'IU Víctor Casco ha participat en l'acció. (Foto: Twitter / @VictorMCasco)
Mérida

Unes 50 persones emulen a Extremadura l'assalt a supermercats per reivindicar la situació dels més desafavorits

Els protagonistes de l'acció han aconseguit treure de l'establiment quatre carros carregats de productes de primera necessitat, que han estat confiscats per la policia. El diputat d'IU a l'assemblea extremenya Víctor Casco era un dels protestants.

RedaccióActualitzat
El Col·lectiu la Trastienda i la Plataforma per a la renda bàsica a Extremadura han emulat aquest divendres el Sindicat Andalús de Treballadors i han assaltat un supermercat de Mèrida per omplir diversos carros d'aliments bàsics.

En l'acció, que pretén posar l'accent en l'increment de persones desafavorides, hi han participat una cinquantena de persones, entre elles el diputat d'IU a l'assemblea extremenya Víctor Casco.

Passades les onze del matí han entrat en un Carrefour de Mèrida i han començat a omplir diversos carros amb oli, sucre, arròs, pasta, llet i llegums. Mentre ho feien cridaven consignes com "el poble unit, mai serà vençut", corejat per altres clients que hi havia a l'establiment.

Els manifestants han aconseguit treure del local quatre dels carros però la policia els ha confiscat a la sortida.

Víctor Casco, que ha anat informant de la protesta a través del seu Twitter, ha explicat un cop finalitzada que es dirigien cap a la comissaria "pacífics però insubmisos enfront del poder".

Anar al contingut