Barcelona

Una nova línia aèria transoceànica ja uneix Barcelona i Mont-real sense escales

Des d'aquest divendres hi ha una nova ruta transoceànica que uneix Barcelona amb el Canadà. És un vol intercontinental que arriba en un moment de debat sobre el futur del Prat, i el seu paper com a centre d'interconnexió de vols. Mentre Iberia aposta per Barajas, altres companyies estan descobrint que cada vegada hi ha més demanda de passatgers que volen viatjar des de Barcelona a altres continents sense fer escales.

Actualitzat
En vuit hores es fa el trajecte fins al Canadà i sense cap escala. Es tracta del primer vol directe entre Barcelona i Mont-real que opera l'aerolínea Air Transat. Un primer vol, que s'ha fet avui i que anava pràcticament ple. Hi havia estudiants i famílies que anaven de vacances, però també canadencs que tornaven de fer un creuer.

La ruta es va iniciar al maig, però feia una escala a Màlaga. Des d'ara, ja no hi pararà. La companyia ha fet números i diuen que volar des del Prat és un bon negoci. Per això estudien mantenir la ruta més enllà del mes de setembre.

A més de Toronto, des de l'aeroport del Prat també surten vols directes a Nova York, Buenos Aires o Bogotà. En total set aerolínies que l'any passat van transportar 360.000 persones. Una xifra que enguany augmentarà perquè hi haurà més vols i els avions tindran més capacitat.

Aquest comitè de rutes aèries ja ha contactat amb una vintena de companyies d'Amèrica i d'Àsia i algunes podrien anunciar ben aviat noves connexions directes.
Anar al contingut