Pla general d'un tren de l'atracció Dragon Khan de PortAventura aturat per una avaria elèctrica el 21 de setembre de 2016. (Horitzontal)
Pla general d'un tren de l'atracció Dragon Khan de PortAventura aturat per una avaria elèctrica el 21 de setembre de 2016. (Horitzontal)

Una avaria elèctrica a PortAventura obliga a aturar les atraccions i deixa alguns viatgers atrapats

ACN Vila-seca \/ Salou.-Les instal·lacions del parc temàtic de PortAventura (Tarragonès) han patit aquest dimecres a la tarda una baixada de tensió en el subministrament elèctric que ha deixat diversos usuaris atrapats a les atraccions. La companyia està investigant les causes de la incidència que s'ha produït pels volts de les cinc de la tarda i s'ha resolt en un quart d'hora, segons han explicat fonts de l'empresa a l'ACN. L'avaria ha obligat a reiniciar algunes atraccions tal com marca el procediment establert, la qual cosa ha comportat que calgués evacuar els passatgers d'atraccions com el 'Tutuki Splash' per les escales d'emergència. En altres casos, però, els usuaris han hagut d'esperar dalt l'atracció fins que es restablís el subministrament, tal com han denunciat alguns d'ells a través de les xarxes socials.

Un dels visitants que era al parc en el moment dels fets, Jesús Maria Sánchez, ha explicat a l'ACN que s'han assabentat del tall de llum perquè s'ha aturat la música del lloc on eren. En un principi han pensat que podia ser només allà, però després han vist que era a tot el parc i que hi havia gent atrapada a gairebé totes les atraccions.Sánchez ha explicat que el rescat dels atrapats no ha estat ràpid, que algunes persones han hagut d'esperar vint minuts i d'altres mitja hora. També ha afegit que quan ells ja marxaven del parc, després de l'incident, han vist que encara hi havia algunes persones esperant en alguna de les atraccions aturades.També ha explicat que hi havia "moltíssima gent enfadada" demanant explicacions o interposant queixes als punts d'informació, però que "en cap moment" ningú els ha explicat què ha passat, més enllà del fet que havia marxat la llum.

Anar al contingut