Una actuació d'MVP de Marc Gasol permet l'Akasvayu remuntar el partit davant el Iurbentia (71-62)

Han estat 18 punts, 13 rebots, 3 assistències, 3 taps, 11 faltes rebudes i 43 de valoració per a un Marc Gasol que cada jornada va a més. El pivot català ha estat una vegada més fonamental per a la victòria del seu equip, que ha anat per sota en el marcador durant tota la primera part i ha remuntat en els segons vint minuts. Marc ha aprofitat les baixes en el joc interior del Iurbentia Bilbao i ha fet el que ha volgut sota els taulers. Amb aquesta victòria, els gironins es consoliden a les posicions que donen accés al "play-off" pel títol, mentre que el Iurbentia ha perdut cinc dels seus últims sis partits i comença a acusar el ritme de la competició.