Un producte alimentari elaborat per dues estudiants de la UB rep el premi a la innovació a l'Éco Trophélia Europa 2012

Barcelona (ACN).- El 'XOveT', un producte alimentari elaborat a base de pols d'anxova per dues estudiants de la Universitat de Barcelona (UB), ha rebut el premi a la innovació a l'Éco Trophélia Europa 2012, que es va atorgar en el marc del Saló Internacional de l'Alimentació (SIAL) de París. Les impulsores són Mireia Godoy i Anna Simon, estudiants del màster oficial de Desenvolupament i Innovació d'Aliments de la UB. El producte s'obté a partir de les espines d'anxova, que són un subproducte de l'elaboració del filet d'anxova. El 'XOveT' serveix per fer salses per amanir verdures o com a aromatitzant en productes com refrigeris i aperitius.
Un producte alimentari elaborat per dues estudiants de la UB rep el premi a la innovació a l'Éco Trophélia Europa 2012

Un producte alimentari elaborat per dues estudiants de la UB rep el premi a la innovació a l'Éco Trophélia Europa 2012

Barcelona (ACN).- El 'XOveT', un producte alimentari elaborat a base de pols d'anxova per dues estudiants de la Universitat de Barcelona (UB), ha rebut el premi a la innovació a l'Éco Trophélia Europa 2012, que es va atorgar en el marc del Saló Internacional de l'Alimentació (SIAL) de París. Les impulsores són Mireia Godoy i Anna Simon, estudiants del màster oficial de Desenvolupament i Innovació d'Aliments de la UB. El producte s'obté a partir de les espines d'anxova, que són un subproducte de l'elaboració del filet d'anxova. El 'XOveT' serveix per fer salses per amanir verdures o com a aromatitzant en productes com refrigeris i aperitius.