Un primer quart d'hora impecable del València li dóna el triomf davant l'Atlètic de Madrid (3-1)

Una sortida plena de velocitat, força i encert del València ha noquejat l'Atlètic de Madrid, amb 3 gols en el primer quart d'hora de partit. L'Atlètic de Madrid ha buscat la reacció quan el seu rival ha calmat el joc, però un penal fallat abans del descans ha tallat les seves opcions.

Una sortida plena de velocitat, força i encert del València  ha noquejat l'Atlètic de Madrid, amb 3 gols en el primer quart d'hora de partit. L'Atlètic de Madrid ha buscat la reacció quan el seu rival ha calmat el seu joc, però un penal fallat abans del descans ha tallat les seves opcions. Després de caure per 3 a 1 a Mestalla, l'actual campió de Lliga ha sumat la seva primera derrota després de 7 jornades disputades.

El València només ha trigat 6 minuts en marcar. De fet, l'autor del gol ha estat el visitant Miranda, tot i que en la seva pròpia porteria. El central no s'ha entès amb el seu porter, quan ha tocat amb el cap una pilota penjada a l'àrea que Moyà sortia a buscar. Dos minuts més tard ha arribat el segon gol dels locals, en un gran jugada d'André Gomes després d'una passada d'esperó d'Alcàcer. En el minut 13, Otamendi ha rematat de cap un córner per aconseguir el tercer gol valencianista.

L'Atlètic de Madrid ha intentat tornar a entrar en el partit aprofitant que el València ha baixat les seves revolucions. En el minut 28 Mandzukic ha marcat recollint una pilota rebutjada pel porter Diego Alves després d'un xut de Tiago. En el minut 44, unes mans de Gayà dins l'àrea local han estat castigades amb penal. Siqueira l'ha llançat sense gaire convicció i Alves ha aturat el seu xut.

En la segona meitat el València s'ha dedicat a esperar l'equip madrileny buscant un contraatac que tanqués definitivament l'enfrontament. Els de Simeone han atacat, però sense cap resultat positiu. En el temps de descompte Cerci ha marcat pels visitants, però l'àrbitre ha anul·lat el seu gol interpretant que s'ha ajudat amb el braç en el control. L'italià ha vist la segona targeta groga en aquesta acció, deixant el seu equip amb 10 homes.