L'Hospitalet de Llobregat

Un incendi obliga a desallotjar 30 famílies a l'Hospitalet de Llobregat

En un pis del carrer Granada de l'Hospitalet de Llobregat, s'hi ha declarat un incendi que ha forçat a desallotjar durant gairebé una hora unes 30 famílies que viuen al bloc afectat. L'incendi, que ha afectat una habitació i ha omplert el pis de fum, ha començat a dos quarts de cinc de la matinada i al cap de mitja hora els bombers l'han pogut apagar i procedir a investigar l'estat de l'immoble. No hi ha hagut ferits, tot i que les quatre persones que viuen al pis afectat no hi han pogut tornar i han hagut d'anar a casa de familiars.

Actualitzat

L'incendi ha començat a dos quarts de cinc de la matinada en un pis situat al carrer Granada número 14-16 de l'Hospitalet de Llobregat. Ha afectat una habitació, on només ha cremat un armari, i ha omplert el pis de fum. El foc, però, ha quedat controlat poc abans de les cinc i no hi ha hagut cap persona afectada, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Malgrat això, els veïns de la trentena de pisos de l'edifici (dues escales de cinc pisos d'alçada i tres per planta) han hagut de ser desallotjats. Cap a un quart de sis, però, ja han pogut començar a tornar a casa, després de la inspecció dels bombers.

Per la seva part, les quatre persones que vivien en el pis afectat per l'incendi han estat reallotjades en el pis d'uns familiars.

Anar al contingut