Hospital de la Vall d'Hebron
Hospital de la Vall d'Hebron
Barcelona

Un home segresta el seu fill acabat de néixer a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona

L'home ha entrat poc abans de les 7 del matí al centre sanitari i s'ha emportat al seu fill en contra de la voluntat de la seva exparella

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra estan buscant un home que aquest matí ha segrestat el seu fill de tot just unes hores de vida a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona on estava ingressat.

Segons han informat fonts policials, l'home ha entrat poc abans de les 7 del matí al centre sanitari i s'ha emportat al seu fill.

Després de rebre la denúncia de la sostracció, els Mossos d'Esquadra han activat un dispositiu de recerca per localitzar i detenir el pare del menor, que ja està identificat gràcies a les dades aportades per la mare del nounat.

La mare del nadó segrestat ja no mantenia una relació sentimental amb el pare del nadó, que en assabentar-se del naixement del seu fill s'ha presentat a l'hospital i ha optat per emportar-se el petit en contra de la voluntat de la seva exparella.

Els agents estan intensificant les indagacions per localitzar el pare del nadó, davant el temor que la salut del recent nascut corri riscos.

Anar al contingut