Figueres

Un home mor a Figueres arran d'una baralla en un immoble

Un home de 35 anys ha mort aquest dilluns a la tarda a Figueres arran d'una baralla amb un veí. Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort de l'home, a qui han trobat malferit quan han arribat al lloc dels fets. L'home ha estat traslladat a l'Hospital de Figueres, on ha mort poc després com a conseqüència de les ferides. El veí amb qui s'ha barallat ha quedat detingut i ara la policia investiga les circumstàncies de la mort.

Actualitzat
Una baralla entre dos veïns aquest dilluns a Figueres ha acabat de forma tràgica, amb la mort d'un home de 35 anys. Els Mossos d'Esquadra, que havien rebut l'avís d'una baralla al carrer Doctor Ferran, al barri del Bon Pastor d'aquesta localitat gironina, han trobat un home malferit després d'una baralla. La víctima ha mort a l'Hospital de Figueres, on havia estat traslladada.

L'home amb qui es barallava, un veí seu, ha acabat arrestat. Els Mossos investiguen ara les circumstàncies de la mort per imputar d'un delicte o d'un altre el detingut, que serà a les dependències judicials fins que s'aclareixi aquesta mort. Després s'espera que passi a disposició del jutjat de guàrdia de la capital de l'Alt Empordà.

La mort no ha estat per cap arma blanca ni tampoc de foc. Es creu que la víctima podria haver tingut alguna malaltia que, agreujada per la discussió, li podria haver provocat la mort. Els dos veïns eren de nacionalitat espanyola.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut