Barcelona

Un futbolista amateur mor de mort sobtada mentre jugava un partit

L'esport torna a estar de dol. Un jugador de futbol amateur, de 34 anys, va morir de mort sobtada diumenge passat mentre disputava un partit al camp municipal del barri del Poblenou, a Barcelona. Dues ambulàncies van arribar a les instal·lacions esportives. Els companys d'equip asseguren que l'ambulància va trigar 25 minuts i no va poder accedir al camp per uns pilars col·locats als accessos. Van haver de traslladar la víctima en una llitera a les espatlles.

Actualitzat
Durant el descans, el judador va queixar-se que s'ofegava i li feia mal el pit, va demanar al seu entrenador que el substituís i va marxar al vestuari. Va ser un treballador del camp qui va alerta que l'home estava a terra inconscient.

Mentre arribava l'ambulància, que segons testimonis presencials va trigar uns 25 minuts, diversos companys van intentar reanimar-lo sense èxit. Quan el vehicle medicalitzat va arribar, no va poder entrar al camp per uns pilars situats als accessos. El personal mèdic va haver de portar la llitera a les espatlles fins al vestuari i traslladar la víctima a l'ambulància que el va portar a l'Hospital Clínic, on va morir finalment.

Els seus companys consideren inadmissible el retard de l'ambulància, i més si es té en compte la proximitat de l'Hospital del Mar. També denuncien que l'Ajuntament de Barcelona canviés els pilars que van impedir l'entrada de les ambulàncies dos dies després de la mort del seu amic. El futbolista, de 34 anys, estava casat i tenia dues filles.
Anar al contingut