Imatge d'arxiu de controls policials a la frontera de la Jonquera
Imatge d'arxiu de controls policials a la frontera de la Jonquera
La Jonquera

Un cotxe a la fuga i un altre d'interceptat carregat d'armes a la Jonquera

El segon vehicle, un Renault Megane de color gris, ha fugit i la policia ha emès una ordre de busca i captura

RedaccióActualitzat

La Policía Nacional ha interceptat a l'AP-7, a la Jonquera, dos vehicles sospitosos que entraven a Catalunya.

Els fets han passat a dos quarts de quatre de la tarda. Un dels vehicles ha parat i en la inspecció els agents hi han trobat armes: dues armes llargues, dues de curtes i armilles antibales, a més d'una granada. També hi havia dos telèfons mòbils. Hi ha una persona detinguda.

Segons l'atestat, cap a quarts de quatre els agents han detectat un Renault Megane de color gris, amb la finestreta del darrere trencada i conduït, segons sembla, per una persona de trets àrabs, que no va poder ser interceptat.

Immediatament després va ser localitzat el Renault Scenic i arrestat el seu conductor, A.L., de 25 anys, amb carta d'identitat francesa i d'origen d'àrab, que té antecedents a França per delictes contra la propietat.

Els agents han comprovat que aquest vehicle havia estat robat aquest mateix matí, tal com ha reconegut el detingut, que ha assenyalat que es dirigia a Barcelona.

Fonts de la investigació han afirmat que aquest cotxe podria estar relacionat amb l'atracament que han perpetrat aquesta matinada diversos homes armats en un casino d'Aix-en-Provence, que ha provocat una quinzena de ferits lleus a causa del brot de pànic entre els clients quan han mirat de fugir creient que es tractava d'un atemptat terrorista.

El tipus de munició i armes trobades al vehicle corroboren encara més la hipòtesi policial que es tractaria d'un cas relacionat amb la delinqüència comuna.

Anar al contingut