Txell Feixas en rebre el premi de mans de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell
Txell Feixas en rebre el premi de mans de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell

Premi per a Txell Feixas en reconeixement als corresponsals dels mitjans públics

El guardó reconeix l'esforç de la ràdio i la televisió públiques per competir amb el millors mitjans de comunicació del món

RedaccióActualitzat

La periodista Txell Feixas, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio al Pròxim Orient, ha rebut el Premi de la Comunicació de la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals.

Feixas ha reconegut l'esforç per mantenir aquesta xarxa de grans professionals a l'exterior.

"És una aposta molt gran la que fa tant Catalunya Ràdio com TV3 per consolidar aquesta xarxa de corresponsalies que durant anys ha anat teixint no sense dificultats quan molts altres mitjans les tancaven. I crec que és una xarxa de corresponsals de grans professionals, els que hi han passat i els que tenim el luxe de ser-hi ara que cal preservar. Per tant, aquí una crida a prioritzar aquesta mirada de l'exterior tan necessària en aquests moments."

Segons el jurat, el guardó a Feixas vol ser un reconeixement a tots els corresponsals dels mitjans públics que "amb la seva feina permeten que el país tingui una televisió i una ràdio públiques que poden parlar d'igual a igual amb els mitjans internacionals més importants del món".

Anar al contingut