Barcelona

Tres homes agredeixen sexualment i torturen una dona al barri de Sarrià de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra busquen tres individus que dilluns van agredir sexualment i vexar una dona a casa seva. Els fets van passar quan la víctima es disposava a sortir de casa, al carrer de Carroç, del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Segons l'agència EFE, tres homes joves, amb aspecte paramilitar, haurien aconseguit arrossegar-la fins a la caseta del jardí. Allí l'haurien despullada, rapada i agredida sexualment. La dona, que estava lligada, va ser sotmesa a tota mena de vexacions. Fins i tot li van fer diversos talls amb un ganivet. Els assaltants van poder fugir abans que arribés el marit, que es va trobar la dona en estat de xoc.

Actualitzat
El marit de la víctima, Lluis P., ha relatat a EFE com van anar els fets i assegura que "van fer amb ella el que van voler". Segons ha explicat, la dona es disposava a abandonar la casa cap a dos quarts de set de la tarda de dilluns per anar a l'ambulatori quan els tres desconeguts la van abordar. La dona, M.LL., va tenir temps de tancar la porta i llançar les claus a l'interior de la casa, però els tres homes, d'uns vint anys, van imposar la força física i la van tancar en una caseta que hi ha al jardí de la finca, on es va produir l'agressió. Els assaltants van fugir abans que el marit arribés a la finca.

Els agressors, que no anaven armats, no van robar res de la casa. Minuts després de l'agressió, va arribar el marit, que va trobar la dona en estat de xoc, plorant desconsoladament i lligada a una taula. Va avisar els Mossos i van traslladar-la a l'hospital més pròxim. Gràcies a la detallada descripció dels agressors que va fer la víctima, la policia espera detenir-los en les pròximes hores.

El cas ha posat en estat d'alarma els veïns, que volen extremar les mesures de seguretat i que ja s'han reunit amb la regidora del districte per reforçar la vigilància de Guàrdia Urbana i Mossos a la zona.
Anar al contingut