Les cues han tornat a l'Aeroport del Prat
Les cues han tornat a l'Aeroport del Prat
El Prat de Llobregat

Nou diumenge de cues a l'aeroport del Prat

S'han tornat a formar aglomeracions a la sortida per passar el control de passaports i també durant la matinada d'aquest dilluns en els vols de sortida

RedaccióActualitzat

Aquest diumenge al vespre han tornat les aglomeracions i les cues a l'aeroport del Prat per passar el punt de control de passaports. El caos s'ha apoderat del Prat quan els passatgers han perdut la paciència en veure que els toca esperar més del que és habitual. 

Aquest dilluns al matí els problemes continuaven, amb llargues cues als controls de passaports i equipatges dels vols de sortida, cues que en alguns moments han arribat a formar-se a fora de l'edifici. A les 7 del matí la situació ja s'havia normalitzat.

Amb l'augment d'operacions de cara al bon temps, la feina es multiplica i els agents de la policia espanyola no donen l'abast. Els passatgers diuen que el personal del cos de policia no és suficient per atendre'ls i els agents acusen AENA de programar en un temps curt molts vols, cosa que provoca els col·lapses.

En part, el procés d'embarcament també s'alenteix perquè es comproven totes les identificacions dels viatgers per via telemàtica. Els passatgers han de mostrar abans d'embarcar el passaport o un DNI electrònic que s'autentifica.

A través de les xarxes socials, nombrosos passatgers han denunciat una vegada més les cues i també han carregat contra la manca d'efectius de la policia espanyola:

 

 

 


 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut