Sevilla

Susana Díaz treu pit de la victòria i promet un temps d'unitat per "cosir els andalusos"

RedaccióActualitzat

El PSOE a Andalusia celebra els resultats que els portaran a repetir, per desè cop consecutiu, a la presidència de la Junta. La candidata socialista, Susana Díaz, ha tret pit dels 47 escons assolits malgrat que suposen un dels pitjors resultats de la història de la formació, i els mateixos que va treure el seu antecessor, José Antonio Griñán.

Díaz ha estat rebuda amb crits de "presidenta" a la seu del PSOE. En un discurs breu i amb un to emocionat, Díaz ha reivindicat la victòria com la de la primera dona que guanya unes elecions a Andalusia. També ha destacat que la seva formació ha revalidat la victòria després de 33 anys al poder.

Tot i el missatge històric, Díaz no ha obviat els resultats de la resta de formacions, que donen entrada a Podem i Ciutadans. La candidata socialista els ha donat la benvinguda i ha reconegut que ara és l'hora del diàleg:

"És el temps de diàleg, de cosir i d'unir els andalusos"

Díaz assegura que el nou Parlament és el reflex de la pluralitat de la societat. I afirma que el que ara toca és treballar per "la unitat i l'estabilitat" per aconseguir els millors anys per a Andalusia.

La candidata socialista també ha promès una nova etapa de transparència després dels casos de corrupció que han esquitxat el seu partit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut