Joaquín Sabina, operat d'urgència (EFE)
Madrid

Sabina es queda sense veu enmig d'un concert a Madrid i abandona l'escenari

Els problemes de salut han obligat a reprogramar alguns dels concerts de la gira "Lo niego todo"

RedaccióActualitzat

El cantant Joaquín Sabina va abandonar, aquest dissabte a la nit, l'escenari del WiZink Center de Madrid perquè es va quedar sense veu.

El concert, amb totes les entrades esgotades, formava part de la gira "Lo niego todo" i era la cinquena vegada que feia parada a l'estadi de Madrid. La gira va començar a Mèxic el maig del 2017.

L'artista d'Úbeda va sortir a l'escenari a les 21.40 recordant els problemes de salut que havia tingut durant la gira i que l'havien obligat a reprogramar alguns dels concerts. El març de l'any passat va ser operat d'una hèrnia i a l'abril va tenir una tromboflebitis. Sabina va fer 69 anys al febrer.

 

 

Sabina va sortir a l'escenari amb l'emblemàtic bombí negre fent una reverència al públic entusiasta, que va fer una llarga ovació al cantautor.

" Bona nit, moltes gràcies. Crec que saben que enmig i al final d'aquesta interminable gira he recorregut passadissos de sòrdids hospitals."

 

 

Va obrir el repertori amb "Yo me bajo en Atocha" i va interpretar temes del nou disc "Lo niego todo": "Quien más, quien menos", "No tan deprisa", "Lágrimas de mármol", "Sin pena ni gloria" i "Las noches de domingo acaban mal". També va oferir alguns dels seus clàssics, com
"El boulevard de los sueños rotos" i "De purísima y oro".

A la meitat del concert l'artista ja reconeixia que "avui no estan veient un bon concert per part meva".

"Hi ha dies que es creuen els cables del cor i el coll", va dir el cantant abans d'interpretar "Y sin embargo", cançó amb què es va quedar sense veu i va abandonar l'escenari.

 

 

La banda va continuar amb el concert fins que, a les 23.30, va sortir Pancho Varona per informar que Sabina s'havia quedat mut i no podia continuar amb el concert.

 

 

Unes 17.000 persones van abandonar el concert entre reclamacions per a la devolució dels diners de les entrades i la incertesa de no saber si serà la darrera gira del cantautor.

El seu representant ha explicat que es va quedar sense veu i que "se'n va anar a dormir mol trist". Ha explicat que, d'aquí uns dies, després de visitar els metges especialistes, decidiran sobre els quatre concerts que queden per acabar la gira. L'últim concert està previst per al 14 de juliol a Granada.

Anar al contingut