Actualitat blaugrana

Ronaldinho completa amb bona nota el seu primer entrenament de l'any amb l'equip

Ronaldinho ha fet avui el primer entrenament de l'any amb l'equip i dijous podria tornar a jugar amb el Barça després d'un mes i nou dies. És el penúltim graó del retorn del brasiler a la competició. L'últim podria superar-lo dijous, si Rijkaard el convoca per a la tornada de la Copa contra el Vila-real. Fins que això passi, el seu rendiment continua sent una incògnita. El grup l'ha rebut amb els braços oberts i amb l'esperança que el gran crac encara sigui recuperable per a la causa blaugrana.

Actualitzat

A punt per tornar. Ronaldinho enllestia la seva cueta just abans de començar l'entrenament, el primer que ha fet, amb la resta de la plantilla, des de començament d'any. Un entrenament que ha tingut una bona dosi de càrrega física, i que el brasiler ha complert totalment. Ronaldinho torna a estar, sembla, físicament, al cent per cent. De fet, al final de la sessió ha marxat amb un somriure d'orella a orella. Ara, el que no s'ha de fer és donar-li a ell tota la responsabilitat. Això, almenys, és el que ha demanat Carles Puyol, tot i que ell mateix ha reconegut que, amb el brasiler a la gespa, guanyar sembla més fàcil.

Puyol no dóna la Lliga per perduda

El capità també ha parlat de la Lliga, i ha assegurat que la plantilla no la dóna per perduda, tot i que ha reconegut que l'empat a Bilbao els va deixar tocats. Abans de marxar de l'entrenament, a Ronaldinho se li ha acostat Juanjo Brau. L'home que ha estat treballant amb ell per posar-lo a punt, com abans va fer amb Leo Messi i amb Samuel Eto'o. La imatge positiva del dia és la que s'ha vist al llarg de l'entrenament. Juanjo Brau, afortunadament, sol. A veure quant dura.

Anar al contingut