Tenis

Roger Federer parteix com a gran favorit per guanyar el quart títol consecutiu a Wimbledon

Aquest dilluns comença el tercer Grand Slam de la temporada, el torneig de Wimbledon. L'edició d'enguany serà molt especial per a Andre Agassi, que es retirarà després de l'Open dels Estats Units, per tant, aquest serà el seu últim Wimbledon. Roger Federer començarà la recerca del seu quart títol consecutiu, jugant en primera ronda contra el francès Richard Gasquet. Rafael Nadal, que mai ha superat la tercera ronda del torneig, ho farà davant d'Alex Bogdanovic, convidat per l'organització.

Actualitzat
Roger Federer inicia, aquest dilluns, la defensa del títol de Wimbledon. El suís, guanyador de les tres últimes edicions, torna a sortir com a gran favorit i, a més, podrà adquirir tot el protagonisme ja des de la primera ronda. Si guanya al francès Ricard Gasquet, superarà el rècord de victòries consecutives sobre herba que posseeix Björn Borg, amb 41. S'entreveuen com a principals rivals de Federer el nord-americà Andy Roddick, finalista l'any passat, i l'australià Lleyton Hewitt, guanyador el 2002. Amb moltes menys opcions parteix Rafael Nadal, que malgrat ser el cap de sèrie número 2 està lluny dels millors en aquesta superfície. El manacorí debutarà davant del britànic Alex Bogdanovic.

En el quadre femení, Venus Williams intentarà defensar el títol aconseguit l'any passat, tot i que el seu joc ha anat a menys i és la cap de sèrie número 6. Caldrà estar atents també al paper d'Amélie Mauresmo, la número 1 mundial, Maria Xarapova, finalista en l'última edició, i Martina Hingis, que torna a l'herba de Wimbledon després de guanyar-hi l'any 1997.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut