El bateria dels mítics Beatles durant l'actuació a Barcelona (EFE)
El bateria dels mítics Beatles durant l'actuació a Barcelona (EFE)
Barcelona

Ringo Starr torna a actuar a Barcelona 53 anys després del concert dels Beatles

El bateria dels Beatles Ringo Starr va actuar acompanyat de músics de bandes com ara Santana, Toto, 10cc i Men at Work

RedaccióActualitzat

El cantant i bateria dels Beatles, Ringo Starr, va oferir aquest dimarts a la nit, al Palau Sant Jordi de Barcelona, un concert basat en la música especialment dels 60, però també dels 70 i 80, amb alguns dels èxits del mític grup de Liverpool: "Yellow Submarine", "I Wanna Be Your Man", "Don't Pass Me By", "Act Naturally" i "Whit A Little Help From My Friends".

Unes quatre mil dues-centes persones -d'un aforament de 5.000, ubicades en un amfiteatre- van presenciar l'actuació de l'exbeatle, acompanyat de músics de bandes de rock com ara Santana, Toto, 10cc i Men at Work.

Cinquanta-tres anys després del famós concert dels Beatles a la Monumental, el bateria del grup va aterrar a Barcelona per enllaçar cançons a mig camí entre l'homenatge a temes dels "vells temps" i una vetllada de músics "vintage" en bona forma. Ringo Starr, a punt de fer 78 anys, va presentar algunes de les peces del seu últim treball, "Give more love".

 

 

Un dels moments estel·lars va ser quan Ringo va interpretar "Don't Pass Me By", un tema bàsic del seu repertori. Era la primera peça en què el bateria apareixia com a únic compositor, i que es va gravar el juny del 1968, després que John Lennon i Paul McCartney haguessin rebutjat la cançó, cinc anys abans.

Al llarg del concert, Ringo Starr ha combinat temes lents, com la versió "I'm Not In Love", de 10cc, amb èxits clàssics com "You're Sixteen" i un corejat "Rosanna". Del mateix Ringo han sonat "It Don't Come Easy" i "Anthem", entre d'altres, en una actuació entre amics que han demostrat la seva capacitat de reactualitzar el rock del segle XX.

Després de Barcelona, el veterà músic farà concerts a Madrid (aquest dijous), la Corunya (divendres) i Bilbao (diumenge), dins la gira europea, que va arrencar el 6 de juny a París.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut