Barcelona

Quinze treballadores de Mercadona s'encadenen davant de Treball per l'acomiadament de tres companyes

Un grup de quinze treballadores del centre logístic que Mercadona té a Sant Sadurní d'Anoia s'han encadenat davant les oficines de la Inspecció de Treball, a Barcelona. Protesten per l'acomiadament de tres companys, fet que qualifiquen de persecució per motius sindicals, i per "l'assetjament laboral" i les condicions laborals que hi ha al centre. La intenció dels treballadors encadenats és seguir al lloc fins a les dues del migdia de dijous, perquè es visualitzi el conflicte laboral que denuncien.

Actualitzat
Convocats per CNT, els treballadors s'han encadenat a l'esmentat carrer davant la delegació a Barcelona de la Inspecció de Treball, als responsables de la qual reclamen que s'emeti una resolució per les denuncies que van presentar fa més de tres mesos sobre la situació laboral del centre logístic de Mercadona a Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès).

Els membres de la CNT, sindicat que no té representació en el comitè d'empresa de Mercadona, porten mesos realitzant accions de protesta contra Mercadona, després de l'acomiadament de tres delegats sindicals el passat 23 de març al centre logístic d'aquesta cadena a Catalunya, situat a Sant Sadurní d'Anoia.

Aquest sindicat reclama la readmissió dels tres acomiadats, així com el cessament de l'"assetjament laboral, amenaces, abusos i pressions", mesures d'higiene i seguretat ja que, afirmen, "els treballadors ni tan sols tenen el carnet de manipulador d'aliments", i demanen als ciutadans el boicot dels supermercats d'aquesta cadena. 





 
Anar al contingut